Now Reading
Exclusiv! Andreea Balan @ Promenada Mall Focsani

Exclusiv! Andreea Balan @ Promenada Mall Focsani

Avatar

Andreea Balan Focsani-stargossipzoom

Seara de sambata, 30 ianuarie, a fost una festiva pentru toti vrancenii. In primul rand, Andreea Balan a fost prezenta din nou in orasul unde s-a simtit de fiecare data foarte bine, lucru confirmat de ea. De data aceasta artista a sustinut un show de exceptie, ce s-a intins pe o durata de o ora, in mall-ul Promenada din Focsani.

t.A.T.u-You and I Special Remixzoom

De la celebra piesa “Libera la mare“, care a facut-o celebra inca de mica, pana la noul sau single, “God”, care beneficiaza de un show special, si cateva coveruri, Andreea a tinut publicul in permanenta frenezie pe parcursul celor 60 de minute de show.

t.A.T.u-You and I Special Remixzoom

Insotita de frumuselul si talentatul Petrisor Ruge si de maestrul Bursucul, precum si de frumoasele sale dansatoare, Andreea Balan a oferit spectatorilor de toate varstele, ce au infruntat vremea de afara pentru a o vedea, un show 100% de calitate, un show complex, cum numai ea stie sa il faca.

t.A.T.u-You and I Special Remixzoom

See Also

Echipa Star Gossip (Deea si Teddy) a fost prezenta la acest eveniment, special pentru voi, si va ofera cateva poze in exclusivitate. O asteptam din nou pe draguta Andreea Balan in Focsani cu noi momente speciale!

t.A.T.u-You and I Special Remixzoom

Mai multe poze aici

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top