Now Reading
Andreea Balan aduce musicalul pe scena romaneasca

Andreea Balan aduce musicalul pe scena romaneasca

Incepand cu luna decembrie a anului trecut, Andreea Balan a schimbat structura show-urilor pe care le prezinta pe scena. Din dorinta de a oferi un spectacol cat mai complex si de a multumi publicul, care are deja asteptari foarte mari, cantareata-dansatoare a transformat concertele sale intr-o adevarata parada vestimentara. Cu pana la 15 schimbari de tinute in doua ore, cei prezenti vor retrai atmosfera din musicaluri precum Moulin Rouge, Chicago, Mamma Mia sau chiar Nine.

Dupa cum unii stiu deja, Andreea le propune organizatorilor de concerte patru variante de spectacol: show Andreea Balan, show Andreea B si Petrisor, show-ul special de nunta si Lectia de dans, fiecare dintre acestea avand pret si timp de desfasurare diferite. Ceea ce este inedit este faptul ca fiecare pachet se transforma intr-un spectacol de revista cu multe costumatii, accesorii si multe stiluri de dans.

In privinta schimbarilor pe care le-a facut, Andreea declara:

Imi doresc ca in fiecare an show-urile mele sa se schimbe, sa fie cele mai bune. In 2010, nu promovez un album ci melodiile lansate in ultimele luni, prin varietatea de costume in show-urile mele, o avanpremiera avand loc in programele de la PRO TV, Antena 1 si TVR pe care le-am prezentat in noaptea dintre ani.

See Also

Credit foto: edienache.ro

Site oficial: www.andreeabalan.ro ;
Twitter: twitter.com/andreeabalan ;
Canal YouTube: youtube.com/andreeabalantv

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top