Now Reading
"Morena" a ajuns cea mai difuzata piesa din Romania

"Morena" a ajuns cea mai difuzata piesa din Romania


Piesa creata de Tom Boxer si cantata intr-un stil foarte special de catre Antonia, a cucerit inimile ascultatorilor, fiind potrivit Nielsen Dance Airplay, baraometrul de masurare a audientelor radio tv, cea mai difuzata piesa romaneasca a momentului.

Dupa doua luni si jumatate de la prima difuzare, Morena a reusit sa urce usor si sigur in clasamentele muzicale, romanii fiind incantati de combinatia dintre ritmul de club si vocea senzuala a Antoniei. Noul succes dovedeste inca odata ca Tom Boxer este unul dintre cei mai buni producatori muzicali ai momentului, piesele sale devenind hit-uri.

Saptamana trecuta a fost filmat si videoclipul piesei; regia ii apartine lui Tom Boxer care a gandit un adevarat scenariu de film pentru ilustarea piesei. Prezenta Antoniei in videoclip se anunta a fi una de senzatie, special pentru ea fiind create cateva tinute extravagante.

Piesa Morena anunta aparitia celui de-al treilea album semnat TOM BOXER care va fi lansat in cateva saptamani. Deci este clar ca in aceasta primavara se poarta MORENA!!!

See Also

By Alina

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top