Now Reading
Robert Pattinson a fost numit cel mai frumos barbat din lume si va avea statuie de ceara la muzeul Madame Tussauds!

Robert Pattinson a fost numit cel mai frumos barbat din lume si va avea statuie de ceara la muzeul Madame Tussauds!

Robert Pattinson a obtinut suficienta celebritate ca sa fie onorat cu o statuie de ceara care sa-l infatiseze, la muzeul Madame Tussauds. De fapt, actorul va avea parte de doua statui, care vor fi expuse atat la sediul muzeului din Londra cat si la cel din New York!

Artistul Luke Fisher a declarat ca se simte onorat sa execute statuile respective si se va stradui, impreuna cu o intreaga echipa, sa faca in asa fel incat statuile sa semene cat mai bine cu actorul.

Au studiat sute de fotografii si au urmarit filme cu el, ca sa se asigure ca o sa reproduca trasaturile esentiale, expresiile faciale si stilul sau caracteristic”, a declarat un reprezentant al muzeului.

La Madame Tussauds au fost imortalizati pana acum foarte multi actori faimosi, printre care Brad Pitt, Johnny Depp sau Marilyn Monroe, dar si celebritati din alte domenii, cum sunt David si Victoria Beckham.

Interpretul vampirului din filmul “Amurg / Twilight“, a fost desemnat cel mai frumos barbat din lume de catre cititorii revistei Vanity Fair, in urma sondajului organizat de site-ul oficial al acestei publicatii.

Actorul britanic in varsta de 23 de ani a cunoscut o ascensiune exploziva pe scena internationala in 2008, odata cu rolul vampirului Edward Cullen din filmul “Amurg / Twilight“, care a avut incasari de 382 de milioane de dolari pe plan mondial.

See Also

Dupa multe speculatii facute in presa internationala, actorul britanic a recunoscut ca are o relatie de mai multa vreme cu partenera lui din celebrul film, actrita Kristen Stewart. Relatia amoroasa dintre cei doi a inceput in timpul filmarilor la cea de-a doua parte a seriei  – “ Saga Amurg: Luna Noua / The Twilight Saga: New Moon”.

Filmul pe DVD “Saga Amug: Luna Noua / Twilight Saga: New Moon” poate fi precomandat in exclusivitate de la magazinul online de film si muzica www.provideo.ro.

Pe urmatoarele locuri in topul celor mai  frumosi barbati din lume s-au aflat jucatorul de polo argentinian Nacho Figueras, urmat de Brad Pitt, Johnny Depp si Clive Owen. La acest sondaj au votat peste 270.000 de cititori ai revistei Vanity Fair.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top