Now Reading
Interviuri exclusive Eurovision 2011: Johnny Logan , Niamh & Chiara

Interviuri exclusive Eurovision 2011: Johnny Logan , Niamh & Chiara

Avatar

Revenit dupa 23 de ani, “Domnul Eurovision” vorbeste despre Romania si despre un cantec care a facut istorie: “Hold me now“. Era 0.15 cand l-am rugat pe Johnny Logan sa ne acorde un interviu. Ma temeam ca va refuza pentru ca nu trecuse decat un sfert de ora din noul an. Surprinzator, a acceptat.

Cum vi se pare Romania acum?
Vin pentru a doua oara aici, dup? vizita de acum 23 de ani de la Cerbul de Aur la Brasov. Au aparut cladiri noi, moderne, magazine cu multe marfuri interesante. Chiar astazi am cumparat haina pe care o port si de care sunt incantat. Imi place Romania si am multi prieteni aici.

Veti mai participa la Eurovision?
Nu, nu cred ca mai vreau asta. Am castigat pana acum cu o piesa scris? de altcineva pentru mine, cu una scrisa de mine pentru mine si cu una scrisa de mine pentru altcineva. Cred ca e suficient. Bineinteles, daca cineva talentat va apela la mine sa-l ajut… cu mare placere.

Detineti reteta perfecta?
Nu o am. “Hold me now” nu a fost scrisa pentru Eurovision. A fost un cantec de dragoste de cinci minute care a fost redus la trei minute ca sa pot participa cu el la competitie. Nu exista o formula…

In exclusivitate pentru Star Gossip si pentru cititorii nostri fideli, “domnul Eurovision” ne-a lasat si un mesaj:

Interpreta Irlandei, Niamh Kavanagh, a castigat editia 1993 a concursului Eurovision cu piesa “In Your Eyes“, inregistrand a doua victorie consecutiva a Irlandei (si a patra din istoria concursului). Chiara, artista cu cel mai mare succes la concursul Eurovision din Malta, a participat de trei ori la concurs.

Cum a fost pe scena alaturi de Paula ?i Ovi?
Chiara: Categoric mi-a placut si ar trebui sa repetam momentul. A fost o experienta exceptionala.
Niamh: A fost prima mea intalnire cu Paula ?i Ovi si a mers fantastic. Sunt cantareti de valoare. De altfel, nu este singura premiera. Sunt pentru prima data alaturi de Chiara, ne intelegem absolut perfect, practic ca doua surori.

Ati apucat sa vizitati ceva?
Chiara: Nu, nu am apucat pentru ca am venit de putin timp.
Niamh: Am vizitat orasul alaturi de varul meu. Bucurestiul este foarte frumos si diferit. E un oras al contrastelor, cu cladiri noi si vechi, cu multi caini vagabonzi. Ii vezi peste tot, in grupuri. Am fost surprinsa. Nu speriata, dar surprinsa.

Stiu romanii sa petreaca?
Niamh: Da, chiar stiu sa se distreze.
Chiara: M-a amuzat obiceiul cu banii din noaptea de Anul Nou. Cum s-a apropiat miezul noptii toti au luat banii in mana si ii tineau strans.

Va lasam cu interviul video realizat de catre echipele Star Gossip si Evz.ro si cu mesajul special lasat de catre minunatele Niamh si Chiara.

Material realizat cu sprijinul Evz. ro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top