Now Reading
Xonia deschide show-ul din Romania al lui Kate Ryan

Xonia deschide show-ul din Romania al lui Kate Ryan

Avatar

Pe 20 si 21 mai va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti, primul eveniment tematic de mare amploare din Romania. Sub titulatura XTERIA – THE LEGEND OF DREAMS FESTIVAL, evenimentul reuneste nume importante ale scenei pop-dance si electro romanesti si internationale.
In prima zi, pe 20 mai, in cadrul turneului de promovare a celui mai nou album al sau si pentru prima data in
Romania, KATE RYAN va incheia seara cu un show 100% live. Solista belgiana castigatoare a premiului “Cel mai bun cantaret belgian”, a dobandit recunoastere internationala cu “Desenchantee”, un cover dupa piesa cu acelasi nume a lui Milene Farmer. Primul sau album, “Different” a primit Discul de Aur. In 2008 primeste World Music Award pentru « Cel mai bine vandut artist belgian ». Al doilea album al artistei, “Free” este multiplu premiat cu platina in Spania. Cele mai cunoscute hit-uri ale sale sunt “Voyage, voyage” si “Ella, elle l’a”.

In deschidere, incepand cu orele 22:00, va avea loc recitalul unei dintre cele mai de succes artiste debutante din Romania – XONIA. Solista australianca de origine romana, Xonia s-a lansat in 2009 cu o piesa semnata Deepcentral, “Someone To Love You”, marcand inceputul unei colaborari de lunga durata. In anul 2010 piesa Xoniei semnata de acelasi cuplu de producatori – “My Beautiful One” – a ajuns pe Locul 1 in topul celor mai ascultate piese romanesti ale anului conform Mediaforest.

See Also

Biletele pot fi procurate de pe site-ul Eventim.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top