Now Reading
Andreea Banica, Dj Sava si Directia 5, nominalizati la premiile Balkan Music

Andreea Banica, Dj Sava si Directia 5, nominalizati la premiile Balkan Music

Avatar

Balkan Music Awards a devenit unul dintre cele mai importante evenimente care, dupa cum ii spune si numele, premiaza cele mai bune melodii din zona balcanica. Aflat la cea de-a doua editie, Balkan Music Awards 2011 va avea loc pe 4 iunie la Sofia, in Bulgaria. Anul acesta, Cat Music este reprezentata de nume importante din muzica romaneasca, fiecare cu sanse mari de a fi desemnat castigator.

Iubita de fanii muzicii dance din sud-estul Europei, Andreea Banica este nominalizata la Balkan Music Awards cu hitul “ Love In Brazil” la doua categorii: “Cel mai bun videoclip din Balcani pentru 2010” si “Cea mai buna melodie din Balcani venita din Romaina pentru 2010”.
Fanii pot vota:
“Love In Brasil” – “Cel mai bun videoclip din Balcani pentru 2010”

“Love In Brazil” – “Cea mai buna melodie din Balcani venita din Romaina pentru 2010”,

La categoria “Cea mai buna melodie din Balcani venita din Romaina pentru 2010” este nominalizat si Dj Sava cu hitul “I Like (The Trumpet)”. Piesa s-a numarat printre hiturile absolute ale verii trecute si timp de 13 saptamani a fost no.1 in topul difuzarilor autohtone, conform Media Forest.
Fanii pot vota: “ I Like (The Trumpet)”.

See Also

Supriza din acest an este nominalizarea primita de trupa Directia 5 la categoria “Cel mai bun grup din Balcani pentru 2010”. Chiar daca mare parte dintre piesele trupei au versuri in limba romana, se poate ca publicul din balcani sa fie ataras de ritmul pop-rock promovat de Directia 5.
Fanii pot vota Directia 5 aici

Publicul isi poate vota favoritii la Balkan Music Awards 2011 pana pe data de 8 aprilie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top