Now Reading
Jennifer Lopez – “Love” : tracklist + teaser album

Jennifer Lopez – “Love” : tracklist + teaser album


In jurul noului material discografic semnat Jennifer Lopez a existat atata rumoare, incat aproape ca ne-am plictisit asteptandu-l.
Stiti deja ca “On the floor” este deja un hit, iar astazi a fost facuta publica data de 2 mai ca data de lansare a noului album, “LOVE”, care va aparea atat in varianta standard, cat si in varianta deluxe.
Varianta de tracklist pentru varianta standard este urmatoarea:

1. On The Floor (Featuring Pitbull)
2. Good Hit
3. I’m Into You (Featuring Lil Wayne)
4. (What Is) LOVE?
5. Run The World
6. Papi
7. Until It Beats No More
8. One Love
9. Invading My Mind
10. Villain
11. Starting Over
12. Hypnotico (Bonus Track)

Iar cea deluxe include:

13. Everybody’s Girl
14. Charge Me Up
15. Take Care
16. On The Floor (Ven a Bailar) [Featuring Pitbull]

See Also

Astazi in online a aparut si un teaser al acestui album din care ne putem da seama de sound-ul pe care acesta il va aduce:

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top