Now Reading
Ruslana va concerta pe 25 iunie la Bucuresti

Ruslana va concerta pe 25 iunie la Bucuresti

Avatar

Ruslana, castigatoarea Eurovision 2004, va sustine un concert incendiar in Parcul Plumbuita din Bucuresti pe data de 25 iunie. Artista din Ucraina isi va prezenta ultimul sau material discografic intitulat “Wow (I’m so Amazing)“, piesa ce a fost compusa de ea insasi in colaborare cu sotul ei Oleksandr Ksenofontov si produsa de Brian Collier, Oscar Seaton si Rustee Allen din Statele Unite. Pe langa noua sa piesa, Ruslana va interpreta hit-urile ce au consacrat-o “Wild Dances”, “Dance with the Wolves“, dar si piese de pe ultimul sau album printre care si doua colaborari cu T-Pain si Missy Elliott.
Ruslana a castigat concursul Eurovision 2004 cu piesa “Wild Dances” si detine recordul de puncte – cele mai multe obtinute de un artist de sex feminin (280). In anul 2006, a fost votata drept cea mai buna castigatoare de la Eurovision intr-un clasament realizat de televiziunea nationala din Germania. In anul 2009, a primit doua premii la Asia Song Festival (cel mai imprortant festival muzical din Asia) la categoriile “Special Award” si “Best Act”.
Ruslana se afla la cea de-a sasea vizita in Romania. Artista a mai sustinut recitaluri la Bucuresti (revelionul integrarii in Uniunea Europeana), Craiova, Brasov (Cerbul de aur 2008) si Sibiu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top