Now Reading
Kamelia & George Hora @ Heaven Studio Timisoara ( Recenzie + Poze )

Kamelia & George Hora @ Heaven Studio Timisoara ( Recenzie + Poze )

Cand spui Heaven Studio, te gandesti la ceva care te lasa cu gura cascata, te gandesti la un club in care te simti ca acasa, cu sau fara prietenii tai; un club in care, cand te gandesti ca esti singur spui “e ok ba, oportunitate pentru noi prieteni!“.

Deoarece Heaven Studio din Timisoara doreste pentru clientela lui sa fie mereu multumita si sa aiba parte de cele mai tari concerte, cu cei mai bine cotati si talentati artisti din Romania, aseara in club au fost prezenti pentru o prestatie scenica de nota 10 Kamelia si George Hora!

Kamelia, o persoana foarte talentata, frumoasa si cu o voce de invidiat,un “VIP” mai pe scurt, piesa pe care publicul din acea seara a fredonat-o impreuna cu artista, nu s-a schimbat deloc, este tot o persoana cu picioarele pe pamant, care stie ce vrea de la viata.

George Hora si Kamelia au ridicat in picioare publicul din Heaven Studio Outdoor cu piese precum “Change” si ultimul single al Kameliei “Come Again” care a prins foarte bine, spun acest lucru deoarece intreg clubul fredona piesa.

De asemenea Kamelia a cantat piesa “Prima oara“, primul single al ei, pentru prima data intr-un club iar daca nu ati ascultat-o o puteti face pentru prima oara aici: 🙂

Cei doi timisoreni au cantat si coveruri precum , “Back to black” – Amy Winehouse, “Billionare” – Bruno Mars si “I’m Yours” – Jason Mraz.

See Also

Va mai las inca o inregistrare video de la concert si poze si, chiar daca nu ai fost prezent la super party-ul de aseara din Outdoor Heaven, nu ezita sa iti dai cu parerea!

Eveniment powered by Club Management

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top