Now Reading
Fely Donose – “Someone like you” @People Caffe, Timisoara ( Recenzie + Poze)

Fely Donose – “Someone like you” @People Caffe, Timisoara ( Recenzie + Poze)

Avatar

Am ales acest titlu pentru recenzia concertului „Someone like you” deoarece aceasta piesa a marcat un punct culminant in evolutia spectacolului si, a starnit audienta, parte amutita – de standardul foarte inalt la care s-a cantat un repertoriu plin de hituri (covers) precum “Grenade” (Bruno Mars), “Rolling in the deep”, “Set fire to the rain”, “Someone like you” (Adele), “Rehab”, “Back to Black” (Amy Winehouse)

Acest eveniment semnat Fely Donose a fost ultimul din vara aceasta iar din toamna ii vom mai vedea Together Live, impreuna cu o trupa de high level: Fely Donose, Horea Crisovan si Flron Flocea.

Ca voce, Fely Donose a depasit orice asteptari chiar si pe ale subsemnatului, obisnuit (prea) mult cu vocea singurului alb cu timbru de negru.

Inca un fapt deosebit de remarcat au fost piesele in maniera acustica cantata pe rand de Fely la vocal.

Chiar daca vremea nu a fost de partea noastra, publicul a fost impresionant. Toate varstele, toate genurile. S-a cantat non-stop. Fely Donose ar fi putut foarte bine sa plece. 300 de oameni ar fi cantat in locul ei toate piesele alaturi de turpa acesteia.

Un alt aspect pe care l-am observat a fost organizarea si curatenia locului de desfasurare a concertului.

See Also

Pentru cei care nu au putut veni, trebuie sa le spun ca au pierdut un concert de exceptie, care a avut numai interpretari de valoare. Va invit asadar sa reveniti la un concert Fely Donose unde veti recunoaste multe piese si veti avea ocazia sa dansati si voi asa cum a facut-o publicul din People Caffe, chiar de la primele acorduri.

Pana atunci insa, va invit sa ascultati si alti muzicinei romani de valoare, Ei nu stiu sau se fac ca nu stiu ca exista, dar credeti-ne pe cuvant ca avem!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top