Now Reading
Concert Cesaria Evora la Timisoara

Concert Cesaria Evora la Timisoara

Luni, 3 octombrie 2011, Cesaria Evora va concerta la Sala Olimpia dinTimisoara. “Diva descult?” va concerta la Timisoara in cadrul unui eveniment promovat de Plai.

Desi devenise cunoscuta în insulele Capului Verde de ceva timp, Cesaria Evora a cunoscut faima interna?ionala abia la 47 de ani odata cu lansarea primului sau album. Stilul muzical al Cesariei este morma, o combinatie de fado portughez si blues. Muzica artistei este inspirata din istoria bogata si plina de durere a locuitorilor arhipeleagului in care Cesaria s-a nascut.

De fiecare data altfel dar mereu extraordinara, “Diva desculta” si-a castigat milioane de fani in toata lumea si este considerata cel mai de seama reprezentant al genului “morma”. Celebra in toata lumea pentru aparitiile sale pline de eleganta, emotie si sarm, Cesaria Evora isi uimeste fanii la fiecare concert.

Biletele pentru concertul Cesaria Evora de la Timi?oara pot fi achizitionate, in functie de distanta fata de scena, la urmatoarele preturi:

– VIP: 600 lei*
– Categ. I: 200 lei
– Categ. II: 170 lei
– Categ. III: 140 lei
– Categ. IV: 100 lei

*Numarul biletelor de la categoria VIP este limitat la 20. Pe langa biletele la concert, posesorii tichetelor din aceasta categorie vor putea bucura si de o cina cu artista dupa concert.

See Also

Biletele pot fi achizitionate online pe www.eventim.ro si prin reteaua Eventim.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top