Now Reading
New artist: Nece 03 – “Tu cu cine faci banking?”

New artist: Nece 03 – “Tu cu cine faci banking?”

In 2003 a scris primul vers. Bineinteles ca nivelul scrierilor lasa de dorit, avand in vedere ca apareau pe foaie la 12 ani.
Cum a inceput?Ascultator de hip-hop romanesc,bineinteles ca fredona diferite melodii. La familia,Morometii,Bug Mafia…auzit de un prieten a primit replica :”- Ba tu canti misto,de ce sa nu scrii tu ceva?”. Impreuna cu prietenul sau,a infiintat trupa Necenzurat.Au trecut ani,in care treaba a mers lent,in cele din urma Intro,a ramas singur si a adoptat numele trupei. NECENZURAT…a urmat Necenzurat 03 deoarece era confundat mereu cu Necenzurat din Timisoara (simpla coincidenta).
Acum,e mult mai simplu,mai matur: Nece 03.Nu “sufera” de Underground,desi il prefera ca stil al hip-hopului,considera ca muzica trebuie sa aiba mesaj,care conteaza mult CUM e transmis si care trebuie sa se auda bine. Nu e cantaret,e MC.Treaba merge din ce in ce mai bine,munca lui e tratata din ce in ce mai serios si gandita din ce in ce mai mult.
Impreuna cu Stripes, un alt brailean,si-a promis sa ajunga unde si-a propus.“Facem muzica pentru oameni,din suflet pentru suflet.Muzica traieste prin tine!”

Tu cu cine faci banking?“….o intrebare ,un lait motiv deja pe care toata tara il stie si care e destul de satirizat si de “la moda”. La fel ca “Nu stiu d-astea,caut si eu o prietena da nu gasesc”…e pe buzele tuturor.La asta m-am gandit cand i-am zis lui Stripes,sa facem o piesa cu mesaj consistent,dar printr-un anume mod. Un instrumental comercial,simplu de retinut,cu un refren simplu de fredonat si oarecum haios.Pe strofa mea sunt in pielea omului “prins in banking”.Ideea piesei e : nu face banking aiurea!De ce colaborarea cu Stripes?O vara intreaga am umblat impreuna,ne-am dat amandoi seama de unele chestii,de cum trebuie sa tratam munca/muzica noastra pentru a prospera si reusi.Avem cam aceleasi aspiratii si am fost amandoi la fel de curiosi de cum va reactiona publicul la idee!Auditie placuta si…Voi cu cine faceti Banking?

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top