Now Reading
DYA a filmat videoclipul piesei Don’t Know

DYA a filmat videoclipul piesei Don’t Know

Avatar

A cucerit topurile posturilor de radio cu single-ul “Don’t Know” iar acum, Dya se pregateste sa ia cu asalt televiziunile.

Recent, artista filmat si  videoclipul celui mai nou hit al sau si promite sa aduca un strop de culoare si energie prin abordarea cu totul si cu totul speciala.

Regizat de catre Spike, videoclipul a fost filmat in studiourile MediaPro din Buftea, iar ideea acestuia se bazeaza pe inocenta adolescentina. Conceptul este prezentat prin teme de culoare, decoruri deschise pline de simboluri si face referire la anotimpul alb: iarna. DYA este o aparitie vesela, luminoasa, imbracata in tinute haioase, care completeaza tabloul adolescentin cu o atitudine mai mult decat potrivita, iar special pentru aceasta filmare, artista si-a vopsit parul intr-un rosu puternic, pentru a contrasta cu decorul axat pe culori reci, de iarna.

Decorul nu se bucura doar de un concept spectaculos, ci si implementarea este una pe masura; acesta este construit in cadre cheie, cu note minimaliste si obiecte simbolice, special introduse pentru a aduce in prim plan ideea de baza: adolescenta.

Videoclipul DYA – “Don’t Know”, in esenta, marcheaza copilaria intr-un stil care aminteste de cadrele gandite de Tim Burton, insa cu elemente originale, care se muleaza perfect pe imaginea artistei.

See Also

Dya – Don’t Know poate fi ascultata pe canalul oficial de youtube al Cat Music, accesand urmatorul link:

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top