Now Reading
Single: Nico – “Sweetie”

Single: Nico – “Sweetie”

Dupa ce a traversat o perioada in care viata sa a fost pusa in pericol din cauza oboselii, avand stari de slabiciune repetate, cantareata revine acum in forta cu un nou proiect. Nico pregateste lansarea unui single adresat unui nou segment de public.
Artista promite adevarate show-uri in cluburile din Capitala si din tara. Primul dintre acestea va fi, Joi, 17 Mai, in club Bound din Centrul Vechi, incepand cu orele 23.00.

Am deja un nou concept pentru a promova piesa “Sweetie” si pentru a-l vedea va astept la primul meu concert joi, 17 mai, de la ora 23.00 in clubul Bound din Centrul Vechi al Capitalei

, a declarat Nico.

Nico sustine ca nu va renunta la stilul muzical deja iubit de public si a marturisit ca are si o alta piesa noua compusa de la Laurentiu Matei.

Am terminat deja doua piese pentru proiecte diferite. “Sweetie” face parte dintr-un proiect nou, adresat unui public de club. “Sweetie” este compusa de Vanotek si Kristina (ex. Impact). In paralel, voi mai lansa piesa “100 de zile” compusa de Laurentiu Matei

, a mai spus Nico.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • faina rau melodia.. nu as zice ca este o piesa romaneasca. bvo ei.. chiar bv! 🙂
    bv nico 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top