Now Reading
Videoclip: Mayer Vira & Kristina – ‘City of love’

Videoclip: Mayer Vira & Kristina – ‘City of love’

Intr-o lume condusa de sentimente antonime iubirii, Mayer Vira si Kristina vor sa evidentieze ceea ce conteaza cu adevarat in viata: dragostea. Prin intermediul piesei pline de mesaje si simboluri, dar si prin intermediul vieoclipului la fel de bine conturat, cei doi vor sa creeze comunitatea celor care constientizeaza ca dragostea este cel mai important lucru.

In acest clip, Mayer conduce digital un grup de “complici” care marcheaza cladiri ale orasului cu inimile rosii, un puzzel ce la final va dezvalui ideea care conduce acest clip. Kristina este mesagerul iubirii, in timp ce Mayer coordoneaza activitatea din umbra si duce la bun sfarsit intraga strategie de cucerire a orasului prin iubire si lucruri pozitive. De asemenea, si compozitorul Evan Caragia are un rol important in clip, cel al “hackerului” care la finalul clipului declanseaza butonul cu ajutorul caruia se stapanire pe intregul oras.

In toata aceasta perioada, de la lansarea single-ului si pana astazi, “Share the love” a fost sintagma care a condus intreaga atitudine Mayer Vira & Kristina, iar clipul era piesa lipsa din intreg puzzle-ul iubirii.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top