Now Reading
HOT! Videoclip: Puya & Cornel Ilie – “Altcineva”

HOT! Videoclip: Puya & Cornel Ilie – “Altcineva”

Avatar

O noua zi, o noua surpriza muzicala de la Puya.

MusicExpertCompany si Scandalos Music prezinta un nou material, o colaborare care cu siguranta nu va trece neobservata intre Puya si Cornel Ilie, solistul uneia dintre cele mai prolifice trupe de la noi, Vunk.

Piesa “Altcineva” a fost inregistrata pe parcursul a doua saptamani din primavara acestui an. Luat la intrebari despre material, Puya a declarat:

1. Este deja a sasea piesa lansata de tine sau la care ai colaborat anul asta. “Nimic Nu e Nou”, “Gone” (cu Bibanu si Delia), “O lume doar a lor” (cu Iris), “P!zd3” (cu Moshu), “Haos” si acum “Altcineva”. Sa intelegem ca ai lucrat mai multe piese si ca acum ai inceput sa lansezi din ele? Cate sunt?

Sunt pana acum vreo 40 de piese la care lucrez. Multe sunt gata deja si isi astepta randul. Am inceput sa lansez din ele pentru ca publicul vrea sa auda materiale noi. Cel mai probabil vor fi toate introduse pe un mixtape, dar pana atunci am hotarat sa le las libere ascultatorilor.

2. Ai colaborat cu Cornel Ilie de la Vunk. Cum ti-a venit ideea si cum e Cornel ca om?

Nu sunt la prima colaborare cu Cornel. Cu el am mai colaborat si la “Viata noua”, el ne-a ajutat la text. Imi plac foarte mult textele baietilor de la Vunk si muzica lor. Colaborarea a venit normal.

3. Cine a compus piesa Altcineva?

La productie am lucrat cu Blaze Production (Karie si George Popa).

See Also

4. Se simte in versuri ca esti tatic (“cat e laptele praf?”). Aparitia Melisei in viata ta te-a influentat si din punct de vedere al versurilor?

Da, se simte. Aparitia unei persoane dragi, te influneteaza, e normal. Mi-a influentat si viata nu doar textele. Ea e aproape de mine si face parte din familia si viata mea.

5. Vei mentine ritmul asta de lansari?

Da, nu vreau sa mai lansez piese doar pentru radio, o sa lansez piese din ce in ce mai des, pentru ca ma gandesc ca sunt piese care nu ajung la radio si care raman in studio si trec neobservate. Scriu texte in functie de starea pe care o am si de asta vreau sa arat lumii ca trairile mele sunt de cele mai multe ori diferite fata de cele exprimate la radio si tv.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top