Now Reading
VIDEOCLIP: George Vintila & Oana Tache – Cu ProFM nu am somn

VIDEOCLIP: George Vintila & Oana Tache – Cu ProFM nu am somn

Avatar

Piesa vi-am prezentat-o ieri, este interpretata de George Vintila si Oana Tache, care au inregistrat impreuna, iar videoclipul a fost filmat timp de doua zile la mare, unde toti Dj-ii ProFM au facut o gasca pusa pe distractie de dimineata pana …dimineata.

“Am extins ideea ca nu prea ai de ce sa ai chef de somn vara, mai degraba vei fi foarte obosit in toamna dupa atitea evenimente, concursuri si multe, multe hituri – toate marca ProFM”, povesteste George despre ideea piesei spunand ca intrepretarea este in stil <ProFM ambiental>, ca sa botezem noul gen abordat cu vocile noastre iar <Cu ProFM nu am somn> le spunem ascultatorilor nostri ca macar vara ar trebui sa te relaxezi complet, sa uiti de griji si sa vii alaturi de noi pe litoral unde pregatim distractii pentru toate gusturile”. – www.profm.ro

In clip ii poti vedea pe Sara si Nicolai, Madalina Vintila, Nono Semen, George, Florin Goldic, GreeG, Marius Onuc, Virgil Batista, si Oana Tache in ipostaze diferite si haioase. Ei au dansat pe plaja, la rasarit inca de la 4.30, s-au batut cu apa la piscina clubului Tribute, au filmat la Clubul Megalos si pe plaja H2O, la kiteuri (multumim pentru sprijin), s-au intrecut cu masinutele, iar Nono a facut si autostopul. Nu au lipsit peripetiile si momentele funny.

See Also

Mai jos aveti clipul:)

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top