Now Reading
VIDEOCLIP: Nicolle – You ( Unplugged )

VIDEOCLIP: Nicolle – You ( Unplugged )

Avatar

Muzica este viata ei si tot ce face, face pentru muzica. Nicolle (22 de ani), pe numele sau adevarat Nicoleta Oancea, pe care o stiti de la Vocea Romaniei unde a facut baking vocals, a lansat pana acum piesele „Only One” si “In your Arms”, iar acum a filmat un videoclip la piesa “You”, unde canta unplugged. Videoclipul a fost lansat azi, odata si cu site-ul official NICOLLE.ro.

“Colaborez de ceva timp cu Razvan Mihaila, chitarist si producator muzical, absolvent al Universitatii de Muzica, membru in Tibi Scobiola Band, care a cantat cu Edward Maya. Impreuna am lansat proiectul Nicolle iar cea mai noua piesa compusa se numeste “You” si are doua variante. Eu si Razvan ne-am gandit sa facem si o varinta unplugged a piesei, iar clipul a fost filmat de baietii de la cevadevis.tv

Pentru videoclipul piesei “You”, varianta unplugged, cei doi au filmat timp de 10 ore la etajul 8 al Universitatii Hyperion din Bucuresti.

“Am filmat la 40 de grade si putem spune ca am inceput cu stangul, pentru ca am uitat elementul esential acasa, adica esarfa, si a trebuit sa ne intoarcem dupa ea”, ne-a povestit Nicolle. Pentru acest videoclip Razvan Mihaila si-a facut un tatuaj temporar pe mana stanga. “Se vede super tatuajul in videoclip. Va mai spunem ca am transpirat foarte mult la aceste filmari, insa a iesit asa cum trebuia”, ne-a marturisit Nicolle.

See Also

Facebook-ul:  http://www.facebook.com/nicolleofficial

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top