Now Reading
“Playing happiness” alaturi de Mandinga

“Playing happiness” alaturi de Mandinga

Avatar

Mandinga, trupa formata in urma cu 10 ani exclusiv din muzicieni profesionisti, isi lanseaza miercuri 3 octombrie, noua identitate. Sub un logo nou si un motto sugestiv – ”Playing happiness”, Mandinga le aduce fanilor formula magica a unui show complet. De la versuri si ritmuri care te prind, pana la dansuri care ti se intiparesc in minte si o explozie de energie pe scena.

Mandinga inseamna sapte oameni pasionati de muzica, dedicati complet celor in fata carora canta. Cu fiecare concert pe care il sustinem ne propunem sa aducem fericirea si optimismul in sufletele ascultatorilor nostri. «Playing happiness» este ceea ce ne defineste iar acum ne bucuram sa avem un motto care sa rezume starea de spirit pe care ti-o da o piesa Mandinga atunci cand o asculti”, spune Alex, membru fondator Mandinga.

See Also

Mandinga sustine in acest moment patru tipuri de show unice pentru piata romaneasca dar si pentru cea internationala: “Club de Mandinga”, unde sunt incluse piesele de pe noul album si interpretari intr-o maniera originala a unor hituri, ”Mandinga live cinema”, singurul spectacol al unei trupe in care propriul documentar, realizat de Alex Burcea, se imbina cu muzica live, ”Mandinga Balkan Social Club”, dedicat iubitorilor de muzica balkan salsa si ”Mandinga latin jazz”, o explozie de culoare pentru urechile fine.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top