Now Reading
Dublu motiv de sarbatoare pentru Voltaj

Dublu motiv de sarbatoare pentru Voltaj

Avatar

Fie ca este vorba despre pagina oficiala de Facebook a trupei, fie ca este vorba de intalniri la un ceai sau o cafea ori de renumitele lor concerte, relatia dintre trupa Voltaj si fanii ei este o frumoasa poveste de prietenie.
Ieri seara, trupa Voltaj a sustinut un concert intr-un cunoscut local din Bucuresti. “Da vina pe”, “Lumea e a mea”, “20”, “Albinuta” sunt doar cateva dintre piesele care au electrizat sutele de fani aflati in locatia devenita neincapatoare.
La finalul evenimentului, pentru a sarbatori Sfintii Mihail si Gavril, dar si pe cei 200.000 de fani de pe Facebook, trupa i-a cinstit pe toti cei prezenti in locatie si a ciocnit un pahar in cinstea sarbatoritilor zilei.
Fanii Voltaj sunt prietenii Voltaj, sunt cei care ne sunt alaturi si carora le suntem alaturi. Fiecare dintre noi avem cate o poveste, amintiri, iubiri, bucurii, chiar dezamagiri iar impreuna, toate acestea creaza Voltaj. Ieri am avut doua motive de sarbatoare – Sfintii Mihail si Gavril, deci si onomastica lui Gabi si a lui Bobby, plus cei 200.000 de prieteni pe care ii avem pe Facebook.povesteste Calin Goia.
Sarbatoarea Voltaj s-a incheiat tarziu in noapte si fiecare dintre cei prezenti a ramas cu amintirea unei noi seri de distractie intre prieteni.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top