Now Reading
“Promenada astrelor” continua la Promenada Mall Braila

“Promenada astrelor” continua la Promenada Mall Braila

Brailenii curiosi in a descifra tainele astrelor pe anul in curs au avut parte ieri, in cadrul centrului comercial Promenada Mall Braila, de o sesiune inedita de astrologie oferita de binecunoscutul astrolog Sorin Bratoveanu.
Evenimentul a fost un succes, bucurandu-se de participarea a cateva sute de braileni.
Sambata, 19 si duminica, 20, in intervalul orar 16-18 sunteti asteptati si voi la Promenada Mall Braila sa aflati ce v-au rezervat astrele in acest an in dragoste, cariera, sanatate si bani.

Marius Bratoveanu este originar din Galati iar ca ocupatie principala este medic de familie. A inceput sa studieze teoretic astrologia incepand din 1990. Din 1994 a inceput sa practice astrologia si divinatia cu Tarot-ul, dupa studii autodidacte (fiind influentat de astrologi si autori de lucrari in domeniu precum Dan Ciuperca, Adrian Cotrobescu, Gabriel Mihailovici, sau de scriitori straini precum Dane Rudhyar, Martin Schulman, Dorothee Koechlin Bizemont, Edwin C. Steinbrecher). De-a lungul timpului, a studiat si interpretat mii (sau poate zeci de mii) de astrograme, capatand o experienta foarte vasta.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top