Now Reading
Morandi revin cu un nou single – “Everytime we touch”

Morandi revin cu un nou single – “Everytime we touch”

Dupa o absenta de aproape de doi ani, MORANDI, poate una dintre cele mai longevive trupe din Romania, revine cu noul single, Everytime We Touch.

Timp de 8 ani de zile, MORANDI a tinut ocupate primele locuri ale topurilor de specialitate, atat locale cat si internationale, cu hit-uri precum Love Me, Beijo, Falling Asleep, Angels sau Save Me. Urmarea acestui succes nu s-a lasat asteptata, MORANDI reusind in scurt timp sa obtina premii importante ale industriei muzicale, precum: Best Song @ Mtv Romania Music Awards 2006, Best Video @ Mtv Romania Music Awards 2006, Best Romanian Act @ Mtv Europe Music Awards 2008 si un triplu disc de platina in Rusia pentru albumul N3XT.

Noul single, Everytime We Touch, vorbeste despre sentimentul de iubire si senzatiile prin care treci atunci cand te indragostesti. Iubirea este vazuta ca o eliberare dintr-o existenta singuratica si lipsita de sens, spun artistii. Versurile descriu o poveste de iubire, prima intalnire dintre doi indragostiti, primele priviri, primele emotii, primele atingeri. Cu un sound intens si creativ dar melancolic in acelasi timp, Everytime We Touch transcende genurile muzicale si ofera o viziune personala asupra unui univers al iubirii.

Backing vocal-ul pentru aceasta piesa este asigurat de Fely Donose, finalista de la Vocea Romaniei.

See Also

MORANDI reuseste inca o data sa desfiinteze mitul conform caruia muzica pop/dance este lipsita de sentiment, iar noul single Everytime We Touch le confera inca o data statutul de cea mai buna trupa dance din Romania.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top