Now Reading
Videoclip: Mad Heart – “Satellite dish”

Videoclip: Mad Heart – “Satellite dish”

“Satellite Dish ‘ este o piesa speciala pentru mine si inca de la inceput, inca din studio , am ales o altfel de abordare. Muzica este un mod de a te exprima un pic mai bine mai ales atunci cand nu gasesti cuvintele potrivite cand e vorba de sentimente iar ‘Satellite Dish’ este felul meu de a exprima cum este atunci cand esti indragostit”, declara Mad Heart despre cel mai nou single al sau care a fost lansat impreuna cu un videoclip in regia lui Florin Botea – Rival Film.

Florin Botea ( Rival Film ) a inteles perfect mesajul piesei si ceea ce imi doream sa scot in evidenta si iata–ne intr-un altfel de loc decat poate cel asteptat de cei mai multi. Daca tot eram acolo ,am zis sa fie si un party asa cum noi am fi in stare sa il facem, daca ni s-ar oferi aceasta ocazie de ajunge acolo. Parerea mea este ca in muzica este permis sa iti lasi imaginatia sa zboare si noi am profitat de acest lucru si am zis sa ne jucam. Speram sa va placa ‘ filmul’nostru si sa va lasati imaginatia sa zboare, doar e vorba de iubire si de ‘party’.

Cine este Mad Heart ?

Madalin George Groza , 24 ani din Brasov . Inca de mic este atras de muzica si de la varsta de 12 ani studiaza pianul si ia lectii de canto sub indrumarea unor profesori de renume din tara . A terminat Liceul de muzica din Brasov . In prezent , studiaza sa devina avocat urmand cursurile Facultatii de drept din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov .

See Also

“Satellite dish” este al doilea single lansat, dupa ce ‘Call me lover’( Al Mike – Mihai Alexandru – Production ) a fost lansat in 2011 si sustinut de un pachet bogat de remixuri marca : Dj Andi , Dj Bonne , Dj Yaang& Aisa si care inca mai poate fi auzit in cluburile din toata tara.

‘Satellite Dish’ este deja lansat in Israel, Spania, Andorra si urmeaza a fi lansat in Rusia , Bulgaria , Germania , Austria si Elvetia. Pachetul oficial de remixuri pentru acest single va include munca unor Dj de renume din toate aceste teritorii unde va fi lansat.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top