Now Reading
HOT! Diana Hetea – “I believe in love” (Eurovision 2013)

HOT! Diana Hetea – “I believe in love” (Eurovision 2013)

Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de selectia nationala Eurovision, ce va avea loc in perioada 23 februarie – 9 martie, in online au inceput sa fie postate piesele ce au fost trimise in acest an cu sperante de a ocupa un loc in finala europeana de la Malmo.

Una dintre piesele care ne-au atras atentia este piesa Dianei Hetea, concurenta in primul sezon X factor Romania, care se afla sub tutela muzicala a lui Adrian Sina. Diana vine cu o compozitie muzicala sensibila, complexa, bine elaborata, cu un sound european, o productie a unei suite de compozitori internationali – Jonas Gladnikoff, Johnny Sanchez, Sara Ljunggren, Anders Köllerfors si Michael James Down. “I believe in love” ne canta Diana cu toata puterea vocii ei:

SUNT FERICITA SA ANUNT NOUL MEU SINGLE – “I BELIEVE IN LOVE”, INSCRIS LA SELECTIA PENTRU CONCURSUL INTERNATIONAL “EUROVISION” 2013. PIESA A LUAT NASTERE IN COLABORARE CU O ECHIPA FANTASTICA: JONAS GLADNIKOFF, JOHNNY SANCHEZ, SARA LJUNGGREN, ANDERS KOLERFORS SI MICHAEL JAMES DOWN. SPER SA VA PLACA CE A IESIT, NOI NE-AM STRADUIT…, a declarat Diana pe pagina ei oficiala de Facebook.

Personal vreau sa punctez faptul ca este un lucru pozitiv participarea concurentilor remarcati in cadrul show-urilor precum X Factor ( Tudor Turcu, Andrei Leonte, Tudor Gliga – Nord X), si Vocea Romaniei (Brigitta Szabo, Mihai Popistasu sau Mihai Tudor) fiind numele ce au trimis piese pentru Eurovisionul din acest an.

See Also

Vom continua sa postam piesele care ne plac si in care credem foarte mult!

Pana atunci puteti da check listei de piese ce apar zi de zi in online aici.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • nu stiam nici una din astea 3, nu aveam nici asteptari, dar am fost cirsoaua asa ca le-am dat play la toate. Pe rand. :)Valentin Dinu … n-am remarcat decat grafia numelui , a folosit caracterele alea faine cu care e scris de obicei Coca Cola.Loredana … un clip atat de zen pentru ea chiar nu ma asteptam. Noroc ca a avut regizorul grija sa-i filmeze si posteriorul, asa ca stiu ca e ea, chiar daca e blajina rau.Ultimul insa … oribil clip. Dupa primele 10 secunde mi-am intors stomacul pe dos, sa se uite ei la spitale si vanatai daca li se par asa grozave imaginile astea. :(p.s. nici cantecele nu mi s-ar parut mai remarcabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top