Now Reading
Ovi lanseaza primul sau single in limba romana cu Ioana Anuta

Ovi lanseaza primul sau single in limba romana cu Ioana Anuta

Pe Ovi il cunoaste intreaga Europa, mai ales de cand a adus, alaturi de Paula Seling, in 2010, locul 3 la Eurovision, cu piesa “Playing with fire”. Dup? ce, in decursul anului trecut, artistul a lansat “One day” si “Broken”, iata ca a venit momentul sa incante publicul român cu ceva autohton.
Drept urmare, acesta a ales sa colaboreze cu simpatica Jo, adica Ioana Anuta, ocupanta locului 2 la X Factor, pentru single-ul “Nimeni”. Piesa este scrisa de Gabriel Huiban si vine perfect pentru luna februarie cand, bineinteles, acordurile romantice sunt la mare cautare.

Am lucrat intens la acest single, mai ales ca este primul in limba român?. Impreuna cu Gabi Huiban am pus in aplicare ideea de a face o piesa care sa prinda la public, sa fie fredonata cu usurinta, si in care fiecare sa se regaseasca. Featuring-ul cu Ioana Anuta m-a surprins si pe mine, trebuie sa recunosc. Initial, piesa o terminasem singur, iar acum o saptamana am primit si varianta de feat. Mi-a placut din prima ce-am auzit si cred ca este o combinatie reusita. Speram sa placa si publicului si sa ajunga un HIT!:)“, a conchis Ovi.

“Nimeni” a intrat deja in playlist-urile radiourilor din tara si promite sa fie, cat mai curand, si in topurile acestora.

See Also

Ioana Anuta revine cu aceasta ocazie pe scena muzicala, dupa performanta obtinuta in cel de-al doilea sezon al show-ului X Factor, iar in curand va lansa propriul single.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top