Now Reading
Single: Julie Mayaya & Horia Brenciu – “Kiss on my lips”

Single: Julie Mayaya & Horia Brenciu – “Kiss on my lips”

In sfarsit, Vocea Romaniei, Julie Mayaya, si-a lansat primul single! Si nu singura, ci impreuna cu mentorul sau muzical, Horia Brenciu.
“Kiss on my lips” se numeste piesa celor doi, care va fi inclusa pe noul album al lui Horia, “40”.
Despre aceasta colaborare, cei doi au declarat:

De mai bine de jumatate de an, mai am o fata. Ea se numeste Julie si sunt tare mandru de ea. Colaborarea noastra nu este o intamplare. Inca inainte de a castiga trofeul “Vocea Romaniei” i-am spus ca vreau sa lucram impreuna. Ei bine, ne veti vedea pe amandoi in primavara asta in toate cele 15 concerte din tara, dar si in reprezentatiile de la Sala Palatului! Asadar, Kiss on My Lips este prima piesa impreuna cu Julie, dar in acelasi timp este si primul single de pe albumul 40!, a spus Horia.

Traiesc intens visul vietii mele: un amalgam de emotii, o multitudine de lucruri frumoase in premiera pentru mine: colaborarea cu Horia, lansarea unei piese, turneul din martie, Sala Palatului… Daca in timpul concursului aveam ca si proba principala cantatul live, acum m-am confruntat cu o alta provocare: cantatul in studio. Rezultatul: “Kiss on my lips” este continuarea a ceea ce multi au crezut s-a terminat in decembrie, frumoasa echipa Horia Brenciu si Julie Mayaya… Abia astept s? ne vedem la Sala Palatului si in cele 15 ora?e din tara sa facem ce ne spune inima!, a adaugat Julie.

See Also

PLAY!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top