Now Reading
Videoclip: Lucian Colareza & Drei Ros – “Carmelita”

Videoclip: Lucian Colareza & Drei Ros – “Carmelita”

Avatar

Live Artist impreuna cu Lucian Colareza & Drei Ros va prezinta videoclipul piesei “Carmelita”. Piesa a fost produsa de Alin Radu si este o combinatie inedita de muzica latino si hip-hop, videoclipul fiind realizat de Light Edge Studios.

“Am vrut sa combin soundul din doua culturi total diferite si sa obtin o combinatie unica. Este un proiect deosebit, mai ales pentru partea aceasta a lumii, soundul latino si cel al hip-hop-ului american. Sper ca am reusit sa va surprind placut cu aceasta productie si imi doresc sa o aud la radio si in cluburi, in Romania si nu numai.” a declarat Alin Radu.

Dupa colaborarea cu B.U.G. Mafia si succesul piesei “Cand Trandafiri Mor” am decis sa incerc sa colaborez din nou cu un artist din ramura hip-hop. L-am cunoscut pe Drei Ros prin intermediul lui Alin Radu si asa a luat nastere colaborarea noastra. “Carmelita” este prima dintr-o serie de piese cu Drei si sper ca va avea succes.” a adaugat Lucian.

L-am observat pe Lucian Colareza prima data atunci cand am ascultat albumul B.U.G. Mafia. Mi s-a parut o combinatia interesanta, latino cu hip-hop si ceva nou pentru mine, ca artist. Aceasta piesa este doar incepetul unei colaborari pe termen lung cu Lucian Colareza si Alin Radu.” a spus Drei.

See Also

Lucian Colareza a lansat de curand videoclipul piesei “Perdoname”, iar Drei Ros a colaborat cu Junior Reid pe piesa “Winning Ain’t Easy”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Scroll To Top