Now Reading
Bogdan Iancu, copilul minune din “Condamnat la viata”, “ars” de Gérard Depardieu

Bogdan Iancu, copilul minune din “Condamnat la viata”, “ars” de Gérard Depardieu

Bogdan Iancu, copilul care face un rol de exceptie alaturi de Gérard Depardieu si Hervey Keitel in super productia “Condamnat la viata”, a trait pe platourile de filmare ale primului remake romanesc momente memorabile alaturi de cei doi monstri sacri ai cinematografiei internationale. Pe langa sfaturile primite de la cei doi, rabdare si admiratie, Bogdan a beneficiat si de atentia sporita a lui Gérard Depardieu, care nu s-a sfiit sa se joace “Friptea” cu copilul de 13 ani.

Glumet si prietenos, actorul francez s-a imprietenit de la primele scene cu Bogdan Iancu. I-a povestit pataniile sale de pe platourile de filmare si s-au jucat impreuna, nu doar în film, ci si in realitate. Daca in jocurile lor din film intrau, pe rand, in pielea lui Napoleon, in realitate, in pauzele dintre scene, cei doi se jucau unul dintre cele mai celebre jocuri pentru copii -“Friptea”. Bogdan isi aminteste cu placere de cele aproape doua luni de filmare in compania lui Gérard Depardieu, despre care spune ca ar putea povesti la nesfarsit.

Condamnat la viata este cea mai mare productie romaneasca a ultimilor 20 de ani si primul remake autohton. Pelicula reuneste nume mari din cinematografia romaneasca si internationala, precum Gérard Depardieu, Hervey Keitel, Laura Morante, Alexandru Bindea, Gheorghe Visu sau Daniela Nane. Regia este semnata de Bogdan Dreyer, iar scenariul de Anu?avan Salamanian. Filmul este produs de Giuliano Doman pentru Family Film si este deja in cinematografele din intreaga tara.

See Also

Povestea se petrece intr-un sat din Transilvania, la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial. Un soldat german este gasit mort la marginea unui sat de catre un baiat de 11 ani. Nu se stie cine este vinovatul, iar ofiterii germani ameninta ca ii vor executa pe cei mai importanti zece membri ai comunitatii daca faptasul nu se va preda. Ca sa scape, acestia din urma incearca sa-l convinga pe Ipu, „nebunul satului” (jucat de Gérard Depardieu), sa-si asume el vina, in schimbul promisiunii unei inmormantari fastuoase si a unor recompense pentru familia lui.

Programul difuzarilor este disponibil aici.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top