Now Reading
Andreea Balan lanseaza Carnaval Show!

Andreea Balan lanseaza Carnaval Show!

Avatar

Andreea Balan aduce ritmurile fierbinti ale Carnavalului de la Rio pe meleagurile romanesti cu noul sau spectacol – Carnaval Show. Cantareata-dansatoare se reinventeaza in costume de samba printr-o colaborare caliente cu Mike Diamondz si cu un show special pentru cluburi!

“Things U Do 2 Me”, piesa care acompaniaza show-ul, este primul featuring cu un artist roman a Andreei in sapte ani. Mike Diamondz s-a potrivit de minune conceptului de show pregatit de Andreea si de trupa ei numeroasa de dansatoare pe aceasta piesa fresh cu ritm de samba.

Asa cum ne-a obisnuit, dupa Dancing Show, Bunny Show, Christmas Party si Beach Party, Andreea Balan aduce vara in costume impresionante, multicolore de samba, cu coregrafii spectaculoase.

See Also

Cantareata-dansatoare prezinta showurile sale in toata tara. Carnaval Show inseamna hituri vechi si noi si multe stiluri de dans: samba, salsa, rock&roll, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, din diferite culturi ale lumii, toate infatisate prin 20 schimbari de costume.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top