Now Reading
Videoclip: Lu-k & Vescan, Makru & Kamili – “Move on”

Videoclip: Lu-k & Vescan, Makru & Kamili – “Move on”

Mesaj motivational, o linie melodica absolut molipsitoare, invitati plini de talent si o echipa profesionista in spate. Se pare ca “Move on”, noua piesa semnata de Lu-K, alaturi de Vescan, Kamili si Makru, intruneste ingrediente cum nu se poate mai apetisante pentru o reteta de succes, menita sa incite gusturile tuturor iubitorilor de muzica buna.
La crearea efectelor din clip si-a adus aportul si Anthony Icuagu, artistul de la Vocea Romaniei, contribuind astfel la rezultatul final deosebit. Alaturi de interpretii piesei, videoclipul beneficiaza si de prezenta lui Zagga si a lui Super ED (“Las-o jos”).

Am dorit sa creez o piesa care sa ii faca pe cei ce o asculta sa constientizeze puterea pe care o au in ei si la care ar trebui sa apeleze pentru a traversa incercarile din viata. Mesajul “Move on”, asa cum sugereaza si titlul, este unul inspirational, menit sa incurajeze si sa trezeasca spiritul de invingator dinauntrul nostru. Piesa ma reprezinta in totalitate: sunt un luptator“, declara Lu-K.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top