Now Reading
Amari a filmat noul sau videoclip, “Paradise”, in vila Agathei Christie

Amari a filmat noul sau videoclip, “Paradise”, in vila Agathei Christie

Avatar

Dupa succesul in mai multe tari europene si asiatice cu ultimul sau single “Never Told You”, AMARI revine cu urmatorul single “Paradise” in colaborare cu o cantareata de origine engleza, pe nume Heidi Anne.

AMARI, fiind unul dintre putini artisti romani care sunt semnati direct la o casa de discuri in Italia, a pregatit simultan cu lansarea single-ului si un videoclip, care sa filmat in Manchester (UK) intr-o villa construita acum peste 200 de ani. Aceasta villa a fost in trecut detinuta de marea scriitoare Agatha Christie si valoareaza in acest moment approx. 100 milioane de Euro.

AMARI a colaborat pentru compunerea piesei cu producatori din Austria si Germania, la productia videoclipului s-a unit cu o casa de video productie din Anglia.

See Also

AMARI spune:
Sunt foarte fericit si apreciez ca am avut posibilitatea de a filma videoclipul la “Paradise” intr-un loc atat de special, pentru ca am lucrat la piesa aproape din iulie 2012 si ultimele 2-3 luni am pregatit totul pentru filmarea videoclipului. Dupa ultimul single Never Told You am vrut sa evoluez pe partea de productie muzicala dar si in acelasi timp pe partea de video productie ceea ce se poate asculta si vedea in noul videoclip. Cu Heidi Anne am fost pus in legatura acum un an de un prieten si Heidi a vrut neaparat sa colaboreze cu mine, asa ca ne-am pus pe treaba si am compus piesa “Paradise”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top