Now Reading
Single: Paula Seling – “Pansament”

Single: Paula Seling – “Pansament”

Single-ul “Pansament” ne aduce aminte ca, uneori, dragostea ajunge la final, iar povesti ce pareau sa dureze o viata se destrama in cateva clipe, iar dorul, durerea si suferinta iau locul bucuriei de a fi impreuna cu jumatatea ta.
“Piesa reprezinta o colaborare cu niste oameni cu care am inregistrat un alt succes cu ani in urma – Cat Music si Marius Moga (piesa Timpul/ La radio se anunta ploi) , dar si cu o echipa noua si extrem de talentata: Adda Moldovan, Ovidiu Stanescu, Ionut Vasilache, Romeo Bejan si Alex Cotoi.”, povesteste Paula.
Piesa este directa, clara, de dragoste, am retinut-o din prima clipa cand mi-a fost prezentata, e o poveste de iubire intre oameni care-si doresc mult sa ramana impreuna, chiar daca viata in doi ii supune unor teste. In cateva cuvinte: dependenta, iubire, lupta, dorinta, vointa, suflet, suferinta, inima, pansament pentru suflet. “, continua Paula
“Pansament”, cea mai noua piesa a frumoasei artiste, este cu siguranta mai mult decat o piesa de dragoste, este un sfat si un avertisment pentru toti cei care traiesc o poveste de iubire.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top