Now Reading
Andreea Banica, zeita iubirii in cel mai nou videoclip: “In lipsa ta” feat What’s UP

Andreea Banica, zeita iubirii in cel mai nou videoclip: “In lipsa ta” feat What’s UP

Cel mai recent hit al sau a depasit 3 milioane de vizualizari pe contul oficial de YouTube al Cat Music, iar acum, la doua luni dupa lansare, Andreea Banica prezinta videoclipul “In lipsa ta”, feat What’s UP.

Regizat de catre Dan Petcan, filmat in show-room-ul Casara si povestit prin ochii unei fetite de 3 ani si jumatate, videoclipul transmite bucuria si candoarea cu care mica actrita isi imagineaza povestea de dragoste dintre cele doua papusi ale sale, interpretate de nimeni altii decat frumoasa Andreea Banica si Bruce, unul dintre cei mai ravniti burlaci si coregraful multora dintre show-rile artistei.

Am lansat single-ul pe 14 februarie si l-am dedicat tuturor celor care stiu sa pretuiasca iubirea. Sunt fericita ca pot lansa videoclipul odata cu primele zile adevarate de primavara, pline de stralucirea soarelui si verdele crud al copacilor. Inca de cand am citit scenariul am fost sigura ca va iesi exact clipul pe care mi-l doream, dar azi dimineata, cand am vazut montajul final, m-am indragostit de el ”, povesteste Andreea.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top