Now Reading
Actorii din filmul “Mamaia” ajung la Braila

Actorii din filmul “Mamaia” ajung la Braila

Emotiile si nerabdarea devin din ce in ce mai greu de stapanit pentru actorii si realizatorii comediei romanesti MAMAIA, care pregatesc turneul de promovare a filmului, incepand de joi, 18 aprilie, odata cu avanpremiera filmului si continuand cu deplasarea in cinematografele Cinema City din Constanta si Braila, de duminica, 21 aprilie.
Actorii Stela Popescu, Valentin Teodosiu, Paul Diaconescu si Madalina Anea, impreuna cu regizorul Jesus Del Cerro si producatorul Alma Bacula vor semna autografe spectatorilor si vor acorda interviuri jurnalistilor prezenti la avanpremiera de joi, de la Cinema City Cotroceni, incepand cu ora 19:00. Apoi, duminica, 21 aprilie, echipa se va intalni cu publicul si presa la Cinema City din Constanta, incepand cu ora 11:00, urmand ca de la ora 17:00 sa dea startul spectacolului de la Braila.

Comedia MAMAIA spune povestea unei batrane, Matilda (Stela Popescu), ce tine piept unui „afacerist” feroce, un rechin imobiliar, care incearca sa puna mana pe casa in care aceasta locuieste. Impreuna cu cei doi fii ai sai, Tanase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, insa simpatica doamna nu numai ca este foarte hotarata, dar este si foarte creativa in felul in care isi apara proprietatea. Iar de partea ei se afla o tanara plina de surprize (Madalina Anea), vechi prieteni, colegi si o doz? foarte mare de noroc.

See Also

Cea mai recenta productie MediaPro Pictures, MAMAIA este o comedie efervescenta, realizata de echipa care a adus publicului filmele de succes: Ho Ho Ho, Ho Ho Ho 2: O Loterie de familie si S-a furat mireasa. Pentru realizarea acestui proiect, producatorul Alma Bacula s-a bazat din nou pe talentul regizorului Jesus Del Cerro, dar si pe imaginatia fostului ei coleg de facultate din L.A., scenaristul Collin J. Blair, cel cu care a mai colaborat de curand la filmul Ho Ho Ho 2: O Loterie de familie.

MediaPro Distribution prezinta, din 19 aprilie, MAMAIA, o comedie care va putea fi vizionata in premiera in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Europa, Premiera (Ploiesti), Orizont Caffe Cinema 3D, Caffe Patria (Bucuresti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea) si Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top