Now Reading
Beyonce a dat startul turneului mondial “Mrs Carter World Tour”

Beyonce a dat startul turneului mondial “Mrs Carter World Tour”

Avatar

Primul oras gazda pentru noul turneu mondial al divei Beyonce a fost Belgrad. Beyonce a cantat ieri seara in Serbia, aparand initial intr-un costum sclipitor si foarte provocator. Costume noi, coregrafii noi, insa foarte multe hituri oldies but goldies atat din perioada Destiny’s Child cat si din perioada solo, de succes, a artistei.
“Single Ladies”, “Love On Top”, “Crazy In Love”, “Survivor” sau “Halo” s-au putut auzi ieri seara pe scena din Belgrad, insa nici o piesa noua din cele lansate pana acum.

Beyonce a stiut sa compenseze lipsa pieselor noi din playlist cu o variatie de costume care au uluit zecile de mii de fani prezenti la concert. De la o rochie alba, cu perle, creatia celor de la Couture, la costume de leopard sau cat woman, Beyonce a fost senzationala!
Show-urile din aceasta luna vor mai include tari precum Croatia, Slovacia, Olanda si Marea Britanie, dupa care turneul din Europa se va incheia pe 29 mai la Suedia. Beyonce va incepe in iulie concertele din cadrul turneului “Mrs Carter” in America de Nord.
Va lasam cu doua super inregistrari de la concertul de ieri seara, din Belgrad:

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top