Now Reading
Cuantune lanseaza primul album

Cuantune lanseaza primul album

Albumul de debut al trupei Cuantune va fi lansat primavara aceasta, in data de 10 Mai, ora 22:00 la Godot Cafe-Teatru. Asteptat cu nerabdare de fanii din intreaga tara, albumul este dovada unui produs rezultat din pasiune, munca in echipa si dorinta de a crea ceva deosebit.
Stilul inconfundabil, greu de plasat între barierele unui singur gen muzical, plaseaza Cuantune printre putinele trupe cu un sound unic si captivant ce imbina intr-un mod armonios elemente de jazz, funk, soul, electro, hiphop, IDM si chillout.
Albumul este intitulat „I jazz wanna be with you”, piesele ce apar pe acesta fiind ca o insiruire de povesti, ce descriu in etape relatia unui cuplu de tineri indragostiti. Colaborarea cu artisti din Romania si nu numai, confera intregului ansamblu o nota de autenticitate, materializata intr-un album ce imortalizeaza starile, trairile si cunostintele artistilor care au contribuit la realizarea acestuia.

Cuantune dovedeste diversitate nu doar prin unicitatea sunetelor de pe vinil, ci si prin aparitiile live alaturi de nume consacrate in industrie, precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas si Jamie Woon, oferind publicului amator de muzica, show-uri pline de creativitate si originalitate.Albumul va beneficia de un turneu in tara. Printre datele comfirmate pana acum enumeram: Roman – 11 mai @City Garden (Hotel-Roman), Iasi – 17 Mai @Baia Turceasca.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top