Now Reading
Concert caritabil 5 O` MIles

Concert caritabil 5 O` MIles

Trupa 5 O’Miles organizeaza un concert caritabil in sala Capitol a Filarmonicii “Banatul” in data de 25 aprilie la ora 19. Toti banii stransi din vanzarea biletelor vor ajunge in contul Interact Club Ripensis Timisoara (urmand sa ajunga mai departe la o casa de copii).

Suntem siguri ca ati auzit de trupa “5 O’Miles” care a debutat anul trecut, iar acum s-a reintors datorita voua, celor ce ne aprecia?i. Prin urmare Joi, 25 aprilie 2013, ora 19:00, la Filarmonica Banatul, va avea loc concertul caritabil al trupei “5 O’Miles”, trupa care a întalnit mici schimbari de formatie, mari schimbari de tonuri si multe piese noi, apartinand unor artisti precum: Smiley, Bruno Mars, Adele, George Hora, Sweedish House Mafia, Coldplay, Deepcentral si multi altii.
Pretul unui bilet va fi de 5 RON, respectiv 10 RON pentru cei ce vor dori sa stea la loja. De aceasta data Petre Bunget, Man Gratian, Andrei Surugiu, Ovidiu Grosu si Adina Gorun va vor aduce instrumentele si vocile, iar voi sunteti “responsabili” cu atmosfera si corul din spatele vocilor noastre.

Fiind un concert caritabil vom avea nevoie din partea voastra, la limita posibilitatilor, de cate o carte (care va ajuta la reabilitarea bibliotecii unei scoli din mediul rural), sau de o jucarie pentru micutii care nu au avut parte de confortul si afectiunea primita de unii dintre noi, datorita dificultatilor materiale ale familiilor lor. Va asteptam in numar cat mai mare in locul unde nu numai vocile conteaza, ci si atmosfera, trairile si emotiile.

Organizatorii acestui eveniment sunt cei din familia Rotary Timisoara Ripensis, precum si Rotary Lugoj. Acest proiect are onoare de a fi proiectul debutant al clubului Interact Timisoara Ripensis, un club format dintr-o echipa de tineri sub tutela si sprijinul Rotary. Ei spera ca printr-un prim succes de asemenea amploare, sa isi faca numele cunoscut in viata activa a orasului,si aa aiba mai multa sustinere din partea cetatenilor in viitoarele lor actiuni.

See Also

Scopul acestui proiect este de a promova valorile muzicale locale din randul tinerilor pe langa care se adauga si o donatie bibliotecii din Lugoj. Va asteptam acolo!

Event Facebook : https://www.facebook.com/events/590719764274543/

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top