Now Reading
Cargo a sustinut un super concert sambata trecuta, in Piata Constitutiei!

Cargo a sustinut un super concert sambata trecuta, in Piata Constitutiei!

Avatar

Legendara trupa Cargo a sustinut sambata trecuta un concert incendiar in Piata Constitutiei, in cadrul evenimentului “Iubim 2 Roti”, o campanie de constientizare a prezentei vehiculelor pe dou? roti în trafic – fie ele biciclete, mopede sau motociclete.
Suntem mandri ca am participat la acest eveniment, mai ales ca noi suntem pasionati de ciclism sau motoare”, a spus Adrian Barar, chitaristul Cargo.
Dupa o parada desfasurata intre Romexpo si Piata Constitutiei, peste 1.500 de motocicli?ti ?i 2.500 de bicicli?ti au avut parte de un show de exceptie sustinut de formatia timisoreana.
Cargo a cantat mai bine de o ora, printre piesele interpretate numarandu-se “Ziua vrajitoarelor”, “Aproape de voi”, melodie aleasa ca imn al evenimentului, extrem de apreciata de fanii prezenti, dar si “Calare pe motoare”, o piesa reprezentativa pentru cei pasionati de doua roti.
Publicul a fost extraordinar, au fost pe aceeasi lungime de unda cu noi, am comunicat foarte bine”, a explicat Adi Barar.

Pe langa showul din Piata Constitutiei, trupa Cargo pregateste fanilor o surpriza de proportii! Pe 15 mai, vor sustine un concert in Garajul Europa FM, ocazie cu care vor arata in premiera fanilor prezenti noul lor videoclip, pentru piesa “Nu ma lasa sa-mi fie dor”, ce va fi lansata alaturi de MediaPro Music.
Pe langa faptul ca vom sustine un concert in Garajul Europa FM, vom face si ceva cu totul inedit. Toti artistii isi lanseaza noile videoclipuri la TV, noi vom lansa insa clipul nostru la radio, impreuna cu toti fanii care ne vor fi alaturi la eveniment”, a mai spus chitaristul.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top