Now Reading
Pregatirile pentru festivalul international “George Grigoriu” sunt in toi

Pregatirile pentru festivalul international “George Grigoriu” sunt in toi

Avatar

In perioada 24-26 mai va avea loc, la Casa Tineretului din Braila editia a IX-a a Festivalului International de Muzica Usoara “George Grigoriu”. Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Judetean Braila, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila, Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania si Societatea Romana de Radiodifuziune.Concursul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 16 – 29 ani si se desfasoara cu acompaniament orchestral live.
Concurentii inscrisi anul acesta sunt in numar de 24 si vin din tari precum Romania, Elvetia, Grecia, Republica Moldova, Albania, Italia, Bulgaria, Islanda, Rusia, Georgia, Ucraina, Portugalia, Israel, Maldive si Germania, cu gandul de a castiga Marele Premiu, un autoturism BMW.
Din Romania participa opt concurenti: Claudia Andreea Dumitriu, Diana Antonica, Electric Fence, Elena Chirvase, Ioan Bigea, Ion Moise Badulescu, Kiazim Selatin Ialcyn si Maria Enache. Fiecare concurent va interpreta o piesa din repertoriul propriu, la alegerea juriului, dintre cele doua transmise pentru preselectie, si o piesa compusa de George Grigoriu.
Trofeul de anul trecut al festivalului ‘George Grigoriu’ a plecat in Italia la Sabrina Masella.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top