Now Reading
Noul album al Andrei, „Inevitabil va fi bine”, disponibil de azi in exlusivitate in magazinele Lidl

Noul album al Andrei, „Inevitabil va fi bine”, disponibil de azi in exlusivitate in magazinele Lidl

Avatar

Incepand de astazi, cel mai nou album al Andrei, „Inevitabil va fi bine”, lansat alaturi de MediaPro Music, va fi disponibil in exclusivitate la Lidl, intre 20 mai si 2 iunie 2013. Fanii artistei vor avea ocazia sa achizitioneze CD-ul din magazinele Lidl, la un pret special de 14,99 lei.

Noul album aduce fanilor 12 piese originale si doua remixuri, printre care si hiturile “Abelia”, “Something New”, “Telephone” sau “What About Us”. “Inevitabil va fi bine” contine si cateva featuring-uri inedite, cu VUNK, Marcel Pavel si What’s Up.

Pentru piesa ‘K la Meteo’ am avut placerea sa lucrez cu What’s Up, iar colaborarea noastra nu s-a incheiat acolo, pentru ca el este unul dintre compozitorii single-ului ‘Inevitabil va fi bine’. Cu baietii de la VUNK ma intalneam la toate evenimentele si era pacat sa nu facem o piesa impreuna, iar cu Marcel Pavel ma stiu de foarte mult timp si toata lumea ne sfatuia sa cantam impreuna”, a explicat Andra cum au pornit aceste colaborari muzicale.

Pentru noul album, Andra a lucrat cu compozitori de exceptie, precum Marius Moga, Adrian Cristescu sau Cristi Nistor. Single-ul „Inevitabil va fi bine”, care da numele noului album, are deja un videoclip ce a inregistrat aproape 10 milioane de vizualizari pe YouTube, in aproape o luna de la data lansarii. Videoclipul se bucura, totodata, de participarea unui mare numar de artisti romani, precum Smiley, Cabron, Mihai si Sorin de la Akcent, Delia, Connet-R, Marius Moga, CRBL, What’s UP, Ciprenko, Madalina si Alina de la Red Blonde si Valentin Luca.

See Also

Albumul vine cu ceva nou fata de ceea ce am realizat pana acum, cu o evolutie a interpretarii si a soundului, insa aduce acelasi gen de melodii de dragoste, cu texte frumoase, cantate in primul rand cu sufletul”, a spus Andra.

Ne bucuram ca tot mai multi artisti doresc sa colaboreze cu noi, pentru a oferi oamenilor muzica de calitate. Prin initiativa demarata, dorim sa respectam promisiunea facuta clientilor nostri de a oferi cea mai buna muzica si in acelasi timp, de a sustine artistii romani“, a spus Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl Romania.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top