Now Reading
Single: Annes & Drei Ros – “Lolita”

Single: Annes & Drei Ros – “Lolita”

Cel mai recent single Annes o aduce in peisajul muzical romanesc pe fascinanta“Lolita”. Piesa compusa de Alin Radu este dinamica si fermecatoare ca si personajul care ii da numele. Annes realizeaza un featuring inedit cu DreiRos, rapper de origine romana, stabilit in S.U.A de 14 ani si care a inspirat-o pe artista sa cante chiar si ea, in premiera – rapp dezvaluindu-ne o seducatoare fateta a vocii artistei.

Intre toate “Evele” care populeaza legendele, miturile si povestile, Lolita este numele care aduce cu sine probleme in amor. Asimilata ca simbolul fluturelui, Lolita este imponderabila fiinta care determina barbatii sa alerge spre pierzanie.
Annes canta povestea intalnirii cu “Lolita” cu delicatete si senzualitate, incercand sa-si avertizeze iubitul asupra alegerii pe care o face.
“Lolita” va fi pe buzele tuturor in aceasta vara, fiind recomandata de ritmul antrenant, vocea patrunzatoare si o poveste in care ne regasim cu totii, pentru ca am trait-o macar dintr-o perspectiva.

“Lolita” este cel de-al doilea single lansat de Annes dupa ce vara trecuta si-a incantat fanii cu piesa “Unde”. Indragita artista se pregateste pentru a lansa in aceasta toamna un nou album si isi invita fanii si prietenii alaturi de ea pe pagina oficiala.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top