Now Reading
De astazi, “Ochii…” se vad! In primul videoclip al lui Moody

De astazi, “Ochii…” se vad! In primul videoclip al lui Moody

Avatar

Peste un milion de vizualizari pe Youtube, in mai putin de o luna. Prezenta in topurile celor mai importante posturi de radio din tara. Un adevarat record pentru “Ochii care nu se vad”, single ul de debut al lui Moody. Iar astazi, artistul lanseaza primul videoclip din cariera.

Mi-a fost teama de acest videoclip. Pe Facebook, dar si pe Youtube, am primit zeci de mesaje prin care eram rugat sa nu fac clip acestei piese, pentru ca fiecare sa isi poate imagina povestea asa cum simte. Am luat in calcul si aceasta varianta dar, pana la urma, am hotarat sa facem un videoclip in care fiecare poate duce povestea mai departe, isi poate imagina exact ceea ce simte sau a simtit”, povesteste Moody

Intr-o armonie perfecta cu suferintele adolescentine descrise in piesa, videoclipul nu face altceva decat sa transpuna in imagini ceea ce orice tanar simte atunci cand se incheie prima lui poveste de dragoste.

See Also

Dupa vreo zece intalniri, Spike – adica dom’ regizor, a venit ideea:” dar daca lasam ca povestea sa fie spusa doar de locurile prin care cei doi s-au plimbat?” Aha… Adica, locurile sunt martore ale sfarsitului povestii de dragoste, cum ar veni! Mi-a placut enorm ideea si cred ca, impreuna, am reusit sa o transpunem pe pelicula. Astfel, veti vedea locuri pustii, ce parca duc dorul pasilor celor doi indragostiti”, continua Moody

Locurile pustii nu sunt singurele metafore din videoclip. “EA” apare in ceata, aidoma persoanelor iesite din viata fiecaruia dintre noi, despre care nu ne amintim decat franturi din momentele de fericire pe care, la un moment dat, ni le-au daruit. Iar, odata cu ultimul fir de nisip scurs din clepsidra, cadrul de final permite privitorului continuarea sau incheierea povestii, dupa bunul plac al fiecaruia.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top