Now Reading
WEEKEND exceptional alaturi de TABOO of THE BLACK EYED PEAS si TRUPA VUNK la Heaven Outdoor

WEEKEND exceptional alaturi de TABOO of THE BLACK EYED PEAS si TRUPA VUNK la Heaven Outdoor

Avatar

In acest weekend, Heaven Outdoor Club va fi gazda unor evenimente deosebite, ce va avea in prim plan un artist de talie mondiala, Taboo, castigator a 6 premii grammy, alaturi de celebrii sai colegi de la Black Eyed Peas. Pe langa evenimentul de sambata, Heaven va fi si gazda unui concert live sustinut de trupa VUNK, vineri, 31 mai.

Vineri, 31 mai, atmosfera se schimba, unde trupa VUNK va sustine un concert live, cu cele mai difuzate hit-uri ale lor: “Asa, si?!”, “Pleaca”, “Doi somnambuli”, “Artificii pe tavan” ce vor incanta publicul prezent.
Pretul biletelor va fi de 20 lei pentru baieti, iar doamnele si domnisoarele vor beneficia de intrarea libera.
Weekend-ul se incheie cu cel mai asteptat eveniment al acestei veri in Timisoara: Taboo of The Black Eyed Peas , unul dintre cele mai iubite si apreciate grupuri de pe mapamond, castigator a 6 premii Grammy, avand peste 56 de milioane de albume vandute in lumea intreaga.  Taboo, MC-ul lider al grupului, talentat dansator, autor si designer a fost de asemenea ambasador cultural, a intrat si in lumea actoriei jucand in trei filme (Dirty, Cosmic Radio, The Legend of Chun-Li in care ii putem admira talentul la dans si arte martiale) si este pe deasupra si filantrop si familist. Fara indoiala Taboo este un artist complet, care mai nou straluceste pe scena de DJ-ing, unde ofera publicului o experienta completa incluzand pe langa DJ set si propriile sale productii muzicale, show-uri de dans si interactiune cu publicul.
Sambata aceasta incepand cu ora 22:30 la Heaven, Taboo de la The Black Eyed Peas va face un show de neuitat pe vestitele piese ale celor de la The Black Eyed Peas!
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top