Now Reading
Andrei Leonte isi lanseaza primul sau featuring, impreuna cu Karyna!

Andrei Leonte isi lanseaza primul sau featuring, impreuna cu Karyna!

Avatar

Pentru primul sau featuring, Andrei Leonte a ales sa colaboreze cu o voce proaspata, nou aparuta in peisajul muzical romanesc, Karyna. Piesa scoasa sub labelul casei de discuri a celor doi artisti, Roton, este compusa de Keo, iar Andrei semneaza versurile impreuna cu Keo. Piesa care vorbeste despre dragoste este plina de energie si puternic ritmata si, pentru Andrei, reprezinta un moment in care a schimbat tonul, piesa aducand o oarecare schimbare fata de stilul cu care si-a obisnuit fanii.

Desi piesa e intr-adevar intr-o alta directie, eu cred ca trebuie incercat tot timpul cate ceva nou ca nu se stie niciodata ce descoperi in tine si poate reusesti sa surprinzi placut. E o piesa tonica, de vara, light si care mi-a placut de prima data cand am auzit-o. Plus ca e probabil prima piesa de-a mea pe care se poate dansa in club si sincer imi place mult gandul acesta.”

Artistul este incantat de colaborarea cu Karyna, o noua voce a casei de discuri Roton: “Este o fata super, cu mult bun simt, mult talent si care avea sa fie pe scena, mai devreme sau mai tarziu”.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top