Now Reading
DEEPCENTRAL lanseaza albumul “O STEA”

DEEPCENTRAL lanseaza albumul “O STEA”

Lidl Romania, in colaborare cu Universal Music Romania, lanseaza luni, 3 iunie 2013, noul album DEEPCENTRAL intitulat “O stea”, ce va fi comercializat in exclusivitate in magazinele Lidl timp de o luna, la un pret special. In ziua lansarii va avea loc si o sesiune de autografe in mai multe orase din tara.

Fanii trupei vor avea ocazia sa-i intalneasca pe membrii DEEPCENTRAL in cadrul sesiunilor de autografe din magazinele Lidl, in ora?ele: Selimbar, Victoria, Fagaras, Brasov. Albumul va putea fi achizitionat din magazinele Lidl, in perioada 3 iunie – 2 iulie 2013, la pretul de 14,99 lei.

Single-ul „O stea” are deja mai mult de patru milioane de vizualizari cumulate pe YouTube si conform MediaForest a fost cea mai difuzata piesa in primul trimestru al anului 2013.

“Am reusit sa materializam acest al doilea album dupa ani buni. Aveam nevoie de o piesa care sa contureze ceea ce muzical suntem – energie si sentiment, bucurie si nostalgie, cautare si curaj. Am gasit-o si am denumit albumul la fel: O stea. Multumim Universal Music Romania pentru coordonare, sustinere si intelegere. De asemenea, multumim Lidl Romania pentru incredere, colaborare si apreciere. In final, dorim sa multumim fanilor, prietenilor DEEPCENTRAL – voua va este dedicat acest disc”, au declarat membrii trupei DEEPCENTRAL.

Noul album contine toate hit-urile trupei din ultimii 3 ani: In Love, Music Makes Me Free, Speed of Sound, So Divine, alaturi de alte piese pe care le puteti descoperi pe albumul „O stea”.

See Also

Cred ca albumul O stea este modul ideal de a sarbatori cinci ani de viata pentru Universal Music Romania si Deepcentral. Ma bucur ca avem Lidl alaturi de noi si salut initiativa lor de a readuce albumul in forma lui clasica aproape de iubitorii de muzica. Multumesc Deepcentral pentru ca ne faceti munca mai frumoasa si pentru ca ne aratati O stea pe care toata lumea o poate lua acasa cu ajutorul Lidl”, a spus Ioana Fesnic, Managing Director – Universal Music Romania.

DEEPCENTRAL „O STEA” – tracklist:

01. Raindrops
02. In Love
03. Cocaine
04. O stea
05. Speed of Sound
06. So Divine
07. Music Makes Me Free
08. Back 2 Life
09. In urma ta (vs. Sistem)
10. My Way (feat. Ivan Martin & Tom Chaos)
11. O stea (Killing Time Remix)
12. Music Makes Me Free (RLS Remix)
13. Shooting Star
14. I F***ed Up

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top