Now Reading
THE MARKER: 3 capitole @ Star Gossip Special

THE MARKER: 3 capitole @ Star Gossip Special

Acum cateva saptamani am fost la Bucuresti unde am avut ocazia sa cunoastem echipa Global Music Management si unul dintre cele mai de calitate band-uri din Romania, The Marker.

Prima oara cand am auzit aceasta trupa live a fost in Londra la Global Battle of the Bands, World Finals in 2008 ma aflam in public. Nu am stiut ca sunt din Romania decat pana acum 2 ani, cand intamplator am dat peste piesa Brake the cage pe youtube. De atunci si pana astazi am asistat la o evolutie foarte frumoasa a acestei trupe. Muncesc din greu, se intretin muzical, iar produsul pe care il livreaza publicului este mereu unul de mare calitate. Cu piesa My Tribe au scos si un videoclip foarte interesant pe care va invit sa il vedeti aici.

Am stat cu doi dintre membri trupei la povesti; initial am vrut ca acest material sa fie un simplu interviu video dar in timp ce povesteam cu baietii am decis ca merita un loc in cadrul categoriei Star Gossip Special. Va prezint 3 capitole pe care poate nu le stiati despre trupa The Marker deci va invit sa apasati play la video-interviul de mai jos.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top