Now Reading
F.Charm lanseaza un video promo si un show inedit pentru “Nici macar 1 milion

F.Charm lanseaza un video promo si un show inedit pentru “Nici macar 1 milion

Avatar

F.Charm a realizat un video promo pentru cel mai recent single al sau, “Nici macar 1 milion”. Este un video pentru mediul online si este primul dintr-o serie de filmulete ce vor fi lansate pe canalul sau de YouTube.
F.Charm s-a filmat cum se distreaza in masina impreuna cu 3 domnisoare, in drum spre mare. “Nici macar 1 milion” este o piesa cu un mesaj pozitiv, despre bucuria de a sti cum sa traiesti si sa te distrezi si atunci cand nu ai bani. Vizualul arata ca te poti distra oriunde, indiferent de situatia materiala sau statutul social.

Cu ocazia noului single, F.Charm a pregatit si un show inedit. De acum, F.Charm va fi insotit pe scena de 5 domnisoare extrem de sexy si talentate: 2 dansatoare, o DJ-ita, 2 instrumentiste.
Am vrut sa dau alta stare pieselor mele, sa aduc un vibe fresh. Pentru asta colaborez atat in studio cat si la concerte cu doua instrumentiste foarte talentate, una canta la vioara, iar cealalta la peste 20 de instrumente de suflat, cum ar fi naiul, cimpoiul, saxofonul etc.”,a spus F.Charm.

Astfel, cei prezenti la concertele lui F.Charm vor avea ocazia sa asculte cele mai cunoscute hit-uri: “Aproape de tine”, “Guantanamera”, “9MM”, “Nici macar 1 milion”, cantate intr-o mainera inedita, la instrumente clasice. Pentru a afla unde este urmatorul spectacol, urmariti pagina lui de Facebook.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top