Now Reading
NEWS ALERT! Bombe descoperite in centrul capitalei!

NEWS ALERT! Bombe descoperite in centrul capitalei!

Situatie extrem de periculoasa si fara precedent in Romania! In aceasta dimineata, 5 bombe artizanale au fost descoperite in puncte strategice ale Bucurestiului.

Cele cinci dispozitive au fost expediate catre studiourile celor mai importante posturi de radio din Romania, la orele 09:00 ale diminetii. Toate cele 5 bombe au…. explodat exact la 09:40. Nu s-au inregistrat victime dar, in schimb, realizatorii matinalelor de radio au avut parte de o surpriza de proportii. Dupa declansarea mecanismelor, in interiorul bombelor au descoperit, pe suport digital, o piesa ce cu siguranta o veti auzi intreaga vara.

Este vorba despre o colaborare de exceptie: Moody feat. Faydee -“Dangerous”, iar lansarea a avut loc simultan in Romania si… Australia.

Colaborarea dintre cei doi a fost pusa la punct in urma cu cateva luni, cand australianul a sustinut o serie de concerte in Romania.

Faydee a auzit “Ochii care nu se vad” (primul single al lui Moody) si… i-a placut. El a fost cel care mi-a propus sa colaboram pe o piesa, va dati seama cat de fericit am fost. Urmatorul pas a fost sa ne intalnim in studioul lui Mihai Ristea si… iata piesadeclara Moody.

See Also

O alta surpriza pregatita de catre cei doi artisti este… lansarea videoclipului “Dangerous”. Filmat in urma cu putin timp in Bucuresti, acesta aminteste de un film de actiune in care suspansul, escaladarile spectaculoase si tehnologia hi-tech sunt la ele acasa.

“Pentru “Dangerous” am avut ocazia sa lucrez un regizor foarte talentat si cu o imaginatie fascinanta. Spike este autorul acestui adevarat film si trebuie sa-i multumesc pentru rabdarea pe care a avut-o cu mine la filmari.” – continua Moody.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top