Now Reading
Leeya isi lanseaza noul videoclip in Club Maraboo

Leeya isi lanseaza noul videoclip in Club Maraboo

LeeYa (Elena Vasile), cea care a debutat in lumea muzicala ca textier pentru diversi artisti cunoscuti, si a luat decizia la un moment dat sa inceapa propriul proiect muzical, isi lanseaza official primul videoclip, “Gitana”, videoclip ce a fost produs de echipa Labirint Media si va fi lansat in Club Maraboo, vineri 7 iunie incepand cu ora 22:30, printr-un concert 100% LiVE alaturi de band-ulei.

Videoclipul a fost filmat la inceputul lunii mai si pune accentul pe dragostea de “tigan”, care prin dorinta si pasiunea cu care se manifesta, aduce aminte de pasiunea artistei pentru muzica. Denis Stefan, prin rolul sau jucat maiestral in „Inima de tigan”, reprezinta personajul perfect, deoarece intruchipeaza intru-totul, ”tiganul focos” si pasional, precum si dragostea la care viseaza „Gitana”. Actiunea s-a desfasurat pe plaja din Saturn.

See Also

LeeYa declara: „A fost extrem de distractiv la filmari mai ales ca mai intai s-au filmat cadrele de seara pana pe la 2 noaptea in jurul unui foc de tabara iar eu la 4 dimineata eram din nou in picioare pentru ca ma astepta Andreea Priesku, pentru machiajul urmatoarei zi si apoi la filmari la scenele de dimineata, unde am degerat de frig. Eram asa de adormita ca nici nu imi amintesc cum am reusit sa ma urc pe cal…noroc cu Denis, care este un adevarat expert in ceea ce priveste caii si inainte de filmarile de zi am stat amandoi sa ne acomodam cu partenerii nostrii (caii). A fost un lucru minunat faptul ca am reusit sa lucram cu Denis Stefan la acest videoclip pentru ca el avand aceasta pasiune pentru cai si este si un actor desavarsit totul a decurs foarte repede. Le multumesc nespus echipei Labirint Media si lui Mc NiNO pentru frumoasa colaborare. Va astept cu mare drag la concert in Club Maraboo, vineri, 7 iunie de la ora 22.30 ca sa puteti vedea in premiera videoclipul piesei Gitana si promitem si un concert pe cinste.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top